En lille nem opskrift på hummerhaler, jeg fik nemlig leveret en pæn portion ny fangede fra Læsø:
Start med at tage tarmen ud ved at dreje halespidsen og trække forsigtigt. Får du den ikke helt ud, så snup den fra den anden ende (Du kan også lade den sidde, men det er jeg
altså lidt for sart til) :-)Nå, men Du tager: Half and half vindruekerneolie og olivenolie, blander det med finthakket persille og Rucola, citron, salt og peber - ryst det hele godt sammen og put det halve på stegepanden.
Når det syder pænt. så op med hummerhalerne på stegepanden, rist dem i 4-5 minutter mens du vender dem lidt rundt i ny og næ. Hæld resten af din olieblanding på, og smid det hele ovenpå et fad med lidt blandede salatblade.
Server nye kartofler til … så er den gæstemad vist hjemme.
Hav en herlig årstid og nyd det gode danske vejr i al sin omskiftelighed.
Kærlig hilsen
Eva
Ingredienser:
Dressing:
½ dl. god olie (oliven eller vindruekerneolie)
citronsaft eller hvid balsamico
1 stor teske dijonsennep
salt, peber, klippet purløg, nøddekerner.
Kærlig hilsen
Eva
"